Летување

Хотел Десарет

Хотелот Десарет се наоѓа на 12км од Охрид, во туристичката област Пештани. Хотелското сместување е изградено во стилот на Охридската архитектура од 19-от век и се простира на самиот брег на Охридското Езеро, опкружено со зелена шума од националниот парк Галичица.

Хотел Unique Охрид

Хотелот Unique е отворен во 2018 година и е еден од најголемите хотели во Охрид. Располага со надворешен базен, модерни и пространи соби.

Хотел Аквалина Охрид

Хотелот Аквалина е лоциран во туристичката населба Св.Стефан, одалечена 6км од центарот на Охрид.

Хотелскиот комплекс е лоциран на брегот на Охридското езеро, опркужен со чиста вода од езерото и зелена природа од националниот парк Галичица

Хотел Мизо Охрид

Хотелот Мизо располага со 36 соби во кои гостите имаат на располагање сопствени тераси, WI–FI, кабловска телевизија, опремени се со клима уреди, мини барови и сопствени купатила

Хотел Лаки

Хотелот Лаки и Спа е микс на Западната и Источната хотелска култура и етика, ја спојува безвремената елеганција, комфор, луксуз, дизајниран простор и незаменлив поглед кон Охридското езеро и планинските пејсажи.