Понуди

Рачен часовник Погледни Работен и репрезентативен материјал Погледни

Синдикална понуда

Авто школи Превземи Банки Превземи Бела техника Превземи Градежни материјали Превземи Земјоделски машини Превземи Играчки Превземи Книжарници Превземи Лов и риболов Превземи Мебел Превземи Накит и часовници Превземи Облека Превземи Образование Превземи Обувки Превземи Огрев Превземи Оптика Превземи Осигурителни компании Превземи Парфимерии Превземи Се за автомобил Превземи Постелнини, пижами Превземи Прехрамбени производи Превземи Санитарија Превземи […]

Контакт1

Контактирајте не Телефонски број 02 312 3229 e-mail mps@mps.mk Работно време Понеделник до Петок – 08:00 до 16:00 Вашето Име Е-маил Адреса Наслов Вашата порака Посетете не Адреса: Мирче Ацев, Скопје Пристап до вашата е-маил адреса E-Mail

Органи и Тела

Д-р Марјан Кицев Претседател Датум и место на раѓање: 08.03.1975 во Кавадарци Завршено образование: Доцент на правен факултет при Мегународен Славјански Универзитет Положен правосуден испит Работно место: Полициски советник во БЈБ-МБР Член на МПС од: 1993 m_kicev@mps.mk 071 360 444 Зоран Кузманоски Генерален Секретар Датум и место на раѓање: 20.07.1978 во Скопје Завршено образование: Воена […]

Контакт

Пристап до вашата е-маил адреса Е-Маил Email mps@mps.mk Телефонски број 02 312 3229 Адреса Мирче Ацев Скопје Северна Македонија

Летување

Хотел Unique Охрид Хотелот Unique е отворен во 2018 година и е еден од најголемите хотели во Охрид. Располага со надворешен базен, модерни и пространи соби. Услови Веб странаВеб СтранаВеб страна Previous Next Хотел Аквалина Охрид Хотелот Аквалина е лоциран во туристичката населба Св.Стефан, одалечена 6км од центарот на Охрид. Хотелскиот комплекс е лоциран на брегот […]

За МПС

Македонски полициски синдикат За нас Македонскиот полициски синдикат од своето основање егзистира и функционира како синдикална организација на вработените во Министерството за внатрешни работи на Република Македонија, Агенцијата за разузнавање и Управата за финансиска полиција. Имено, основачкото собрание на нашиот синдикат е одржано на 29 мај 1992 година, а на 03 февруари 1993 година извршено […]

Obrasci

Обрасци Пристапница за зачленување Превземи Пристапница за пензионери Превземи Солидарен фонд Образец Превземи Пресметка Превземи Дополнително осигурување – Триглав Превземи Зголемување на сума за осигурување Превземи Изјава за отчленување Превземи