Честит Католички Божиќ

Претседателот на Македонскиот Полициски Синдикат, д-р Марјан Кицев со честитка за членовите на МПС и вопшто на сите припадници од Католичката вероисповед по повод големиот христијански празник, Христовото раѓање – Божиќ🎆

Почитувани

овој голем христијански празник нека донесе добра мисла, спокој и единство за сите! Ви посакувам мигови исполнети со многу среќа, здравје и благосостојба во вашите домови.Уште еднаш, на сите кои го прославуваат Рождеството Христово според Грегоријанскиот календар, им посакувам радост и среќа во текот на целата година.

Со почит

Претседател

д-р Марјан Кицев