ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ДЕНОТ НА АРМИЈАТА

Почитувани припадници на Армијата на Република Северна Македонија, во свое лично име и во името на сите членови на Македонскиот полициски синдикат, Ви го честитам ,,18-ти Август, Денот на Армијата на Република Северна Македонија “

Почитувани,

Вашето несебично залагање и посветеност кон работата, вашата пожртвуваност како дел од безбедносниот систем го докажуваат и потврдуваат Вашиот професионализам придонесуваат кон унапредувањето на мирот и на безбедноста за сите граѓани.

Ви посакувам среќа и успех, како во личните, така и во професионалните ангажмани.

Нека Ви е честит Денот на Армијата на Република Северна Македонија, „18-ти Август“

Со почит,

Македонски Полициски Синдикат

Претседател

Д-р Марјан Кицев