УЧЕСТВО НА ДЕЛЕГАЦИЈА НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ ПО ПОВОД ЧЕСТВУВАЊЕТО НА 2 АВГУСТ ИЛИНДЕН

Во чест на големиот државен празник, 2 август, Ден на Републиката🇲🇰делегација на Македонскиот полициски синдикат во состав Д-р Марјан Кицев Претседател, Зоран Кузманоски Генерален секретар, Зоран Крстев Потпретседател,на покана од Владата на РСМ присуствуваа на свеченоста која се одржа на Мечкин камен во Крушево 🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰 каде положија свежо цвеќе.

Делегацијата на МПС положи свежо цвеќе и пред споменикот на АСНОМ во паркот Жена-борец во Скопје.

Со почит

Македонски полициски синдикат

Претседател

д-р Марјан Кицев