ТРЕТО МЕСТО НА ЧЛЕНОТ НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ ИВАН СЕРАФИМОВСКИ

Почитувани,

на ден 13.08.2023 година во НИШКА БАЊА-НИШ, Р.Србија, нашиот член од ОО Куманово при Совет на МПС Куманово, ИВАН СЕРАФИМОВСКИ гордо го преставуваше Македонскиот полициски синдикат на интернационалниот натпревар во туркање со рака “NISKA BANJA OPEN 2023” и го освои третото место во категорија до 80 kg🥉🥉🥉.

Македонскиот полициски синдикат може да биде горд на ваквите свои членови, кои боите на спортскиот дух, солидарноста и синдикализмот, ги бранат гордо носејки го знамето и обележјата на МПС секаде каде што настапуваат.

🇲🇰ЧЕСТИТКИ КОЛЕГА ЗА ПОСТИГНАТИОТ УСПЕХ, А МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ КАКО И ДОСЕГА ТАКА И ВО ИДНИНА СЕКОГАШ ЌЕ БИДЕ СО ТЕБЕ🇲🇰

🇲🇰ДО НАРЕДНИТЕ СПОРТСКИ УСПЕСИ ГОЛЕМ СИНДИКАЛЕН ПОЗДРАВ🇲🇰✊✊✊🇲🇰

Со почит,

МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ

Претседател

д-р Марјан Кицев