Соколовски со голем успех на трката на 10 км ,,Korruners 2022,,

Почитувани,

нашиот член Благоја Соколовски денес на трката на 10 км ,,Korruners 2022,, гордо го преставуваше Македонскиот полициски синдикат.

На трката која се одвиваше, по пријатно време, на патеката долж реката Вардар, а организирана од Ист Гејт Мол и атлетскиот клуб KORRUNNERS од Скопје, учествуваа над 1000 учесници.

Во ова силна конкуренција, нашиот колега и член на МПС неуморно го истрча и овој маратон и уште еднаш гордо ги бранеше боите на Македонскиот полициски синдикат постигнуваќи голем успех пласирајќи се помеѓу првите 50 натпреварувачи👮✊

🇲🇰ЧЕСТИТКИ КОЛЕГА ЗА ПОСТИГНАТИОТ УСПЕХ, А МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ КАКО И ДОСЕГА ТАКА И ВО ИДНИНА СЕКОГАШ ЌЕ БИДЕ СО ТЕБЕ🇲🇰

🇲🇰ДО НАРЕДНИТЕ СПОРТСКИ УСПЕСИ ГОЛЕМ СИНДИКАЛЕН ПОЗДРАВ✊✊