Работна средба

Почитувани,

на ден 11.11.2022 година делегација на МПС предводена од Претседателката на СЖ при МПС м-р Афродита Денковска придружувана од м-р Даниела Делева Мојсеев одржа работна средба со ред.проф. д-р Иван Анастасовски од Факултетот за физичко образование, спорт и здравје. На средбата беа договорени активности од едукативен карактер за учество на УПС за превенција на спортски настани. Секцијата на жени при МПС ќе продолжи да остварува соработката и во иднина се со цел, знаењето и искуството да се пренесе на вработените.

Со почит

Претседателка на СЖ при МПС м-р Афродита Денковска.