МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ СО ДОНАЦИЈА ЗА СМПС при БЈБ

Почитувани,

денес 03.02.2023 година Претседателот на Советот на МПС при БЈБ, Робески Димитар на членовите на МПС вработени во Секторот за меѓународна полициска соработка им ја предаде донација Ладилник во име на Македонскиот полициски синдикат, со цел подобрување на условите за работа на вработените во МВР.

Ладилникот е обезбеден по барање на членовите на МПС во СМПС при БЈБ, а истиот е набавен од средствата за тековно функционирање на Советот на МПС при БЈБ.

Со почит

МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ

Претседател

д-р Марјан Кицев