ЗАПОЧНА ТРАДИЦИОНАЛНИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ОРГАНИЗИРАН ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ПОЛИЦИЈАТА “7 МАЈ”

Почитувани,

денес во Кичево започна традиционалниот турнир во мал фудбал по повод ,,7ми Мај-Денот на Македонската полиција” организиран од страна на Претседателот на ОО на МПС Кичево Јетмир Реџепи. На турнирот учествуваат екипи од подрачјето на ОВР Кичево составени од членови на Македонскиот Полициски Синдикат.

Турнирот свечено го отворија Потпретседателот на МПС Дугаџин Каштањева, Началникот на ОВР Кичево Амдин Емини и Претседателот на Совет на МПС-Кичево Бесник Зендели.

Финалето на турнирот ќе се одржи на 6-ми Мај, а награди ќе има за прво место, второ место, трето место, најдобар играч и најдобар голман.

Со почит,

Македонски полициски синдикат

Претседател

д-р Марјан Кицев