Донација од страна на д-р Митко Јанчев

Почитувани,

На 07.09.2023 година од страна на д-р Митко Јанчев, сопственик на општествено одговорната компанија „Кожувчанка“ Кавадарци на Претседателот на Македонскиот полициски синдикат, д-р Марјан Кицев во Кавадарци му беа донирани 30 флуороцентни елеци и 30 стоп палки. Елеците и стоп палките се производство на нашата опшетествено одговорна компанија ,,Годомин,, Скопје. Македонскиот полициски синдикат истите ги предаде во употреба на своите членови во ОВР Кавадарци.

Со почит,

Македонски полициски синдикат

Претседател

д-р Марјан Кицев