Дипломатско признание од Обединетите нации за Претседателот Кицев

Дипломатско признание од Обединетите нации 🇺🇳 за Претседателот Кицев.

Денес Претседателот на Македонскиот полициски синдикат д-р Марјан Кицев на маргините од меѓународната конференција Преспа форум за дијалог доби дипломатско признание од претставниците на Обединетите Нации кои беа учесници на овој собир.

Во хотелот „Аквалина“, во Охрид, на Претседателот Кицев, од страна на Претседателот на одделот за заштита на човековите права при Обединетите нации, PhD Florentin Scaletchi и Bajram Asani chief inspector in Unitet Nations- Balkan region му беше врачен орден за заслуги и диплома во знак на благодарност за досегашните активност и покажани резултати на полето на заштита на човековите слободи и права.