АКТИВНОСТИ СО ПОДЕЛБА НА ОСМОМАРТОВСКИТЕ ПОДАРОЦИ ЗА ЖЕНИТЕ ЧЛЕНОВИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ НИЗ СИНДИКАЛНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ШИРУМ РЕПУБЛИКАТА!

Почитувани,

по повод меѓународниот ден на жената “8ми март” Синдикалните организации на МПС ширум републиката имаа свои активности по повод поделбата на осмомартовските подароци за колешките членови на МПС!!

Имено во скоро секоја ОО на МПС по предходна донесена одлука на Советот од финансиските средства за тековно фунионирање беа организирани свечени коктели на кои синдикалните преставници на своите членови им ги доделија синдикалните подарок за жените членови на МПС.

Во продолжение преку фотографии ќе се обидеме да ја доловиме прекрасната синдикална атмосфера и дружење на нашите членови низ органите за внатрешни работи ширум републиката.

МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ

Претседател

д-р Марјан Кицев