ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ ‼️


Претседателот на Македонскиот полициски синдикат Д-р Марјан Кицев во името на раководството на Македонскиот полициски синдикат и во свое лично име,
на членовите на МПС и воопшто на сите верници од исламската вероисповед им го честита празникот Курбан Бајрам, со желба овој празник да биде во знакот на вистинските човечки и верски вредности‼️
Почитувани Курбан Бајрам е празникот на солидарноста, хуманоста, грижата кон другите, единството и еднаквоста. Ова се вредностите кои треба да бидат наша заедничка водилка во градењето на Македонскиот полициски синдикат.
Нека овие празнични денови Ви донесат Вам и на вашите најблиски среќа, радост, љубов и внатрешен мир.
🐏🐑 URIME DHE ME FAT FESTA E KURBAN BAJRAMIT‼️
🐏🐑 KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN‼️
🐏🐑 НЕКА Е ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ‼️

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *