ПРОДОЛЖУВААТ АКТИВНОСТИТЕ НА СОВЕТОТ НА МПС “РЦ СЕВЕР”

 

Почитувани денес 29.06.2020 година  страна на Претседателот на ОО “РЦ Север- 5” Дарко  со цел подобрување на условите за работа и секојдневни потреби на членовите на Македонскиот полициски синдикат на колегите од  ПС за ГП Јажинце  им беше предаден еден фрижидер.

Фрижидерот е набавен од финансиските средства за тековно функционирање на ОО “РЦ Север- 5”.

На примопредавањето на донацијата присуствуваа и Претседателот на МПС Д-р Марјан Кицев и Генералниот секретар Киро Трајковски.

Македонскиот полициски синдикат продолжува активно да работи во подобрувањето на условите во полициските станици..

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *