АКТИВНОСТ НА СОВЕТОТ НА МПС “РЦ СЕВЕР”

Почитувани
на 27.06.2020 година во ПС за ГН Крива Паланка од страна на Претседателот на ОО “РЦ Север- 1” Раде Цветковски
со цел подобрување на условите за работа и секојдневни потреби на членовите на Македонскиот полициски синдикат од оваа ПС им беше телевизиски апарат.
Телевизорот е набавен од финансиските средства за тековно функционирање на ОО “РЦ Север- 1”.
На примопредавањето на донацијата присуствуваа и Претседателот на МПС Д-р Марјан Кицев и Генералниот секретар Киро Трајковски.
Македонскиот полициски синдикат продолжува активно да работи во подобрувањето на условите во полицискките станици..

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *