“Audiatur et altera pars” – „Секогаш слушај ја другата страна“

“Audiatur et altera pars” – „Секогаш слушај ја другата страна“

soopstenie_mps_27.01.2020

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *