СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

Почитувани,👮🚔

Секоја нова година претставува желба за нов почеток со нова енергија, нови надежи, нови успеси но и нови предизвици кон кои треба гордо да се исправиме и успешно да ги надминеме!!!

Годината што следи треба да биде година на поактивно ангажирање на сите Нас, на сите полиња кои ги препознава СИНДИКЛИЗМОТ, со една единствена цел –да продолжиме со процесот на подобрување на економско социјалните услови и условите за работа за сите наши членови, да продолжиме да градиме модерен, развиен и меѓународно препознат СИНДИКАТ !!!💪

Ние, од нивото раководство чија апсолутна доверба ја добивме токму од Вас членовите пред само десетина дена на 7 Редовен Конгрес ,во новата година имаме ентузијазам но и обврска,имаме план,знаеме но и умееме да продолжиме да работиме како и до сега!!

Секогаш точни,секогаш доследни на кажаното,секогаш реални во барањатa и можностите,секогаш достапни и искрени кон секој наш член!!!

Ви посакуваме овие празнични денови да ги поминете во мир и благосостојба,помеѓу најблиските!!!

Имајте моменти исполнети со многу здравје, радост ,среќа и бериќет!!!

Среќни Новогодишни празници!!!

ВАШ МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *