МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ СО АКТИВНО УЧЕСТВО ВО ИЗГОТВУВАЊЕТО НА ЗАКОНОТ ЗА АР

МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ СО АКТИВНО УЧЕСТВО ВО ИЗГОТВУВАЊЕТО НА ЗАКОНОТ ЗА АР

Почитувани,
заради изедначување на правата во делот на условите за пензионирање на вработените со посебни должности и овластувања во Агенцијата за разузнавање и вработените во Министерството за внатрешни работи и Агенцијата за национална безбедност, Македонскиот полициски синдикат зема активно учество во изготвувањето на Законот за Агенција за разузнавање и дава целосна поддршка за што поскоро донесување на истиот и исправување на повеќегодишната неправда.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *