УШТЕ ЕДЕН ГОЛЕМ УСПЕХ НА КОЛЕШКАТА ИРЕНА МИТЕВА

УШТЕ ЕДЕН ГОЛЕМ УСПЕХ НА КОЛЕШКАТА ИРЕНА МИТЕВА

Колешката Ирена Митева уште еднаш носи позитивни вести од нејзините настапи..
Овој пат подршката која МПС и ја дава ја возврати на најубав начин.. Успешно е завршен престижниот маратон во Франкфурт Германија..
Гордо се вееше знамето на Македонскиот Полициски Синдикат низ улиците на Франкфурт..
Македонскиот Полициски Синдикат може да биде само горд на ваквите свои членови, кои боите на спортскиот дух, солидарноста и синдиализмот,ги бранат гордо носејќи го знамето на МПС секаде каде што настапуваат..

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *