ТРИБИНА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ОБСЕ НА ТЕМА “РЕВИДИРАЊЕ НА ДИСЦИПЛИНСКИТЕ ПОСТАПКИ ВО МВР”

ТРИБИНА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ОБСЕ НА ТЕМА
“РЕВИДИРАЊЕ НА ДИСЦИПЛИНСКИТЕ ПОСТАПКИ ВО МВР”

Во деновите 23-ти, 24-ти и 25-ти Октомври , во хотелот Изгрев во Струга се одржа завршниот состанок на работната група за ревидирање на дисциплинските процедури, која е во организација на мисијата на ОБСЕ.

Македонскиот полициски синдикат активно беше вклучен во целиот овој процес со делегирање на својот преставник во работната група Трајче Цветков давајќи конструктивни предлози, идеи и решенија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *