СО ПОЛАГАЊЕ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ОДБЕЛЕЖАН 7’ми МАЈ, ДЕНОТ НА ПОЛИЦИЈАТА!!

СО ПОЛАГАЊЕ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ОДБЕЛЕЖАН 7’ми МАЈ, ДЕНОТ НА ПОЛИЦИЈАТА!!

Денес,
делегација од Македонскиот полициски синдикат предводена од претседателот на МПС г.дин Златко Цветковски, по повод 7-ми мај денот на Полицијата во кругот на Министерството за внатрешни работи го посети Споменикот на загинатите припадници на МВР каде положи свежо цвеќе.

Претходно, делегациите предводени од преставници на Извршното биро на Македонскиот полициски синдикат на положија свежо цвеќе и на Спомениците лоцирани во МВР Зграда на Гранична полиција и во Жена Паркот во Скопје.


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *