Македонскиот полициски синдикат на сите свои членови од исламска вероисповест им го честита светиот месец Рамазан!!

Македонскиот полициски синдикат на сите свои членови од исламска вероисповест им го честита светиот месец Рамазан!!

Почитувани,Ви посакуваме лесен пост, силна воља, здравје, мир и среќа нека Ве прати Вас и Вашите семејства во деновите на светиот месец Рамазан!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *