Македонскиот полициски синдикат на своите членови, им го честита 1-ви Мај, Меѓународниот празник на трудот!!

Македонскиот полициски синдикат на своите членови, им го честита 1-ви Мај, Меѓународниот празник на трудот!!

Почитувани,,
С1-ви Мај, Меѓународниот ден на трудот кој отсекогаш бил симбол на борбата за работничките права, и на изразувањето работничка солидарност,во периодот која следи, нам, членовите на Македонскиот полициски синдикат нека ни биде поттик за нови наши постигнувања и заеднички придобивки во подобрување на заштитата на работничките права, подобрување на социјалниот статус и обезбедување на подобар стандард за сите нашите членови .
Македонскиот полициски синдикат како и досега така и ви идника ќе продолжи одговорно и свесно ги заштитува правата вработените, да ги почитува нивните барања , а при преговорите со работодавачот секогаш се стреми кон создавање на подобри услови за работа.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *