Македонскиот полициски синдикат на своите членови, а воедно и на сите граѓани припадници од православна вероисповед им го честита големиот Христијански празник „Воскресение Христово – Велигден“

Македонскиот полициски синдикат на своите членови, а воедно и на сите граѓани припадници од православна вероисповед им го честита големиот Христијански празник „Воскресение Христово – Велигден“

Почитувани,,
Со желби за убави празнични денови со семејството и верба за уште поголеми тимски успеси, реализирани проекти и добри резултати,Македонскиот полициски синдикат на сите свои членови им го честита големиот Христијански празник „Воскресение Христово – Велигден“
Со радоста на овој, и на сите идни Велигдени нека ни биде патоказ да го одбереме вистинскиот пат, патот на меѓусебното разбирање, заемното почитување и толеранцијата меѓу сите членови. Обединети околу овие вредности да чекориме напред и сите заедно да придонесуваме во напредокот, развојот и остварувањето на работничките права.
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА, ЗА МНОГУ ГОДИНИ ВЕЛИГДЕН!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *