ИЗВРШЕНА РАСПРЕДЕЛБА НА КАПАЦИТЕТИТЕ ВО ОХРИД ЗА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ

ИЗВРШЕНА РАСПРЕДЕЛБА НА КАПАЦИТЕТИТЕ ВО ОХРИД ЗА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ

Почитувани,
Комисијата за одмор и рекреација изврши распределба на собите во капацитетите на МВР на РМ во Охрид за Велигденските празници.
Со цел успешно информирање на оние кои добиле можност да ги користат капацитетите во Охрид погледнете во прилог

Veligden 2019 Ohrid

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *