ЧЕСТИТ 8-ми АПРИЛ МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА РОМИТЕ!!

ЧЕСТИТ 8-ми АПРИЛ МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА РОМИТЕ!!

Македонскиот полициски синдикат на своите членови,припадници на ромската етничка заедница, вработени во Министерството за внатрешни работи, Агенцијата за разузнавање и Управата за финансиска полиција им го честита 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите.

Почитувани,
Меѓусебното разбирање и почитување на културните особености се дел од Македонскиот полициски синдикат и наша одлика за активно интегрирање на сите етнички заедници во нашиот синдикат.

Ви посакуваме добро празнично расположение, многу здравје, љубов, успех и благосостојба во Вашите семејства!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *