3 МЕСТО ЗА ЧЛЕНОТ НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ ИРЕНА МИТЕВА НА УЛТРА МАРАТОНОТ ВО БЕЛГРАД

3 МЕСТО ЗА ЧЛЕНОТ НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ ИРЕНА МИТЕВА НА УЛТРА МАРАТОНОТ ВО БЕЛГРАД

Ирена Митева,трчајќи под знамето и во боите на Македонскиот полициски синдикат на ултра маратонот кој се одржа во Белград го сруши
македонски државен рекорд на 12ч. 96км, притоа освојувајќи 3то место во женска конкуренција од самата манифестација,и 2ро место во македонско државно првенство 24ч ..Колешката за горенаведеното време истрча цели 146 км.
Секоја чест!!!


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *