ЧЕСТИТ БОЖИЌ

ЧЕСТИТ БОЖИЌ

Почитувани членови на Македонскиот полициски синдикат , сите вработени во Министерството за внатрешни работи на Република Македонија, Агенцијата за разузнавање и Управата за финансиска полиција, како и на сите православни верници, да Ви го честитаме големиот христијански празник Раѓањето Христово – Божиќ, и Ви посакаме во добро здравје, радост и среќа да ги поминете празничните денови.
Во духот на пораката на овој празник на светлината, дозволете ни како Македонски полициски синдикат најискрено да посакаме во срцата кај сите наши членови од православна веросиповед да се всели мирот и спокојството, почитта и разбирањето !

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *