Известување за распределба на капацитетите во одморалиштата на МВР на РМ за дочекот на Новата 2019 година

Известување за распределба на капацитетите во одморалиштата на МВР на РМ за дочекот на Новата 2019 година

Почитувани членови на Македонскиот полициски синдикат и сите вработени во МВР на РМ и Агенцијата за разузнавање,
Во прилог Ви доставуваме списоци за распределба на капацитетите во одморалиштата на МВР на РМ во Охрид, Крани и Пониква за дочекот на новата 2019 година.

Список во прилог: Пониква
Ponikva

Список во прилог: Охрид

Ohrid

Список во прилог: Крани
Krani

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *