Известување околу дочекот на Новата 2019 година во одморалиштата на МВР на РМ

Известување околу дочекот на Новата 2019 година во одморалиштата на МВР на РМ

Почитувани членови на Македонскиот полициски синдикат и сите вработени во МВР на РМ и Агенцијата за разузнавање,

Соопштението во прилог:
komisija-za-odmor-tekst

komisija-za-odmor-ceni

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *