ЧЕСТИТ ИЛИНДЕН

ЧЕСТИТ ИЛИНДЕН

Македонскиот полициски синдикат на сите свои членови и вработени во Министерството за внатрешни работи, Агенцијата за разузнавање и Управата за финансиска полиција им го честита големиот национален празник “ИЛИНДЕН”.
Поминето го овој голем ден во празнична атмосфера со своите најдраги, а на сите оние кои на овој ден ќе ги вршат своите работни должности им посакуваме среќна работа и чувствувајте се гордо бидејќи Вие лично придонесувате за мирот и благосостобата во нашата заедничка МАКЕДОНИЈА!

ЧЕСТИТ ИЛИНДЕН!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *