РЕАЛИЗИРАНА СРЕДБА ПОМЕЃУ РАКОВОДСТВАТА НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ И АГЕНЦИЈАТА ЗА РАЗУЗНАВАЊЕ

РЕАЛИЗИРАНА СРЕДБА ПОМЕЃУ РАКОВОДСТВАТА НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ И АГЕНЦИЈАТА ЗА РАЗУЗНАВАЊЕ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *