СООПШТЕНИЕ ДО ЧЛЕНСТВОТО НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ И ЈАВНОСТА

СООПШТЕНИЕ ДО ЧЛЕНСТВОТО НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ И ЈАВНОСТА

One thought on “СООПШТЕНИЕ ДО ЧЛЕНСТВОТО НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ И ЈАВНОСТА

  1. СЕ согласувам за правичната листа за плати но претходно да се направи ревизија на постоечката листа за плати која беше донесена со последните решенија бидејки некои од вработените со последните решенија им беа зголемени бодовите со по 30 -40 бодови и со звањата одговорностите и надлежностите и останаа исти а додека на поголемиот број на вработените им беа зголемени надлежностите а додека останаа или и ги намалија бодовите.

Напиши одговор на александра Откажи одговор

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *