Почетна

АДВОКАТКАТА ОД КИЧЕВО ХАМДИЈЕ АДЕМИ ТАФА БЕСПЛАТНО ЌЕ ИМ ДАВА ПРАВНИ УСЛУГИ НА ЧЛЕНОВИТЕ НА МПС

АДВОКАТКАТА ОД КИЧЕВО ХАМДИЈЕ АДЕМИ ТАФА БЕСПЛАТНО ЌЕ ИМ ДАВА ПРАВНИ УСЛУГИ НА ЧЛЕНОВИТЕ НА МПС

Претседателот на Македонскиот полициски синдикат Марјан Кицев го потпиша договорот за давање на бесплатни правни услуги за членовите на МПС...
РАБОТЕН СОСТАНОК СО ДИРЕКТОРОТ НА БИРОТО ЗА ЈАВНА БЕЗБЕДНОСТ М-р САШО ТАСЕВСКИ

РАБОТЕН СОСТАНОК СО ДИРЕКТОРОТ НА БИРОТО ЗА ЈАВНА БЕЗБЕДНОСТ М-р САШО ТАСЕВСКИ

  Денес 13.08.2020 година , Претседателот на МПС Д-р Марјан Кицев и Генералниот секретар на МПС Киро Трајковски одржаа работна...
Претседателот на Македонскиот полициски синдикат, Д-р Марјан Кицев со честитка по повод 12’ август Меѓународниот ден на младите !!

Претседателот на Македонскиот полициски синдикат, Д-р Марјан Кицев со честитка по повод 12’ август Меѓународниот ден на младите !!

Почитувани членови на Секцијата на Млади при Македонскиот полициски синдикат, ми преставува особена чест да во името на раководството на...
ДЕЛЕГАЦИЈА НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ ВО КРУШЕВО ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПРЕД ГРОБОТ НА НИКОЛА КАРЕВ И ПРЕД СПОМЕНИЦИТЕ “НА ХЕРОИТЕ НА СЛИВА” И НА   “ МЕЧКИН КАМЕН”

ДЕЛЕГАЦИЈА НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ ВО КРУШЕВО ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПРЕД ГРОБОТ НА НИКОЛА КАРЕВ И ПРЕД СПОМЕНИЦИТЕ “НА ХЕРОИТЕ НА СЛИВА” И НА “ МЕЧКИН КАМЕН”

Во чест на големиот државен празник, 2 август, Ден на Републиката делегација на Македонскиот полициски синдикат предводена од Претседателот на...

Биди член на МПС, пополни пристапница

  • МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ
  • Адреса: ул.„Мирче Ацев“ бр.4 во (11-кат во зградата на Сојузот на синдикатите на Македонија)
  • Телефон: 02 31 23 229
  • Фах: 02 32 22 917
  • Е мail: mps@mps.mk

Вашето Име и Презиме (задолжително)

Вашиот ЕМБГ (задолжително)

Вашиот mail (задолжително)

Вработен во (задолжително)